Cum trece vremea.

YO2KAB Events
10 Mai 2004
Prima intalnire a radioamatorilor din Timisoara dupa o perioada de cateva luni, a avut loc la data de 10.05.2004, intr-un salon al Cazinoului Militar , Piata Libertatii, Timisoara.
 Au fost prezenti:
-YO2DM,Delia, sefa RCJ-Timis,
     –YO2IS, Szygi,
     -Yo2BS, Aurel,
     -YO2BP, Zoly,
     -YO2BF, Oscar,
     -YO2BCT, Liviu,
     -YO2ADQ, Petrica,
     -YO2GL, Carol,
     -YO2ARA, Bert,
     -YO2LGH, Nelu,
     -Yo2LVT, Traian,
     -YO2LCA, Mihai,
     -YO2LMZ, Sandu,
     -YO2LAM, Bata,
     -YO2DNO,Noni,
     -YO2LRI,Carmen,
     -YO2LLQ, Dan,
-Din pacate nu pot fi puse pe pereti diplome sau QSL-uri,instala vitrine cu piese radio sau incarca mesele cu literatura de specialitate… fiind doar tolerati in incapere. Cu siguranta ar fi interes ca sa fie chiar un mic museu cu piese donate de radioamatorii din Timisoara care, neindoios ar oferi din cele adunate de-a lungul anilor. In era compiuterilor, nostalgia tuburilor electronice ramane puternica. Dar mai important radioamatorii din Timisoara au o legenda*! Ce anume a influentat aceasta legenda trebuie descoperit si consemnat. Dealtfel in spatele fiecarui coleg radioamator sta o istorie! Sa o facem cunoscuta. Cat cu cat se realizeaza intregul.
Atmosfera cordiala,discutii despre patima noastra radioamatoriceasca, bucuria reintalnirii; acestea sunt impresiile celor care nu au ratat ocazia primei intalniri in noul sediu.
-Paper QSL-uri au fost distribuite celor care produc radiofrecventa. Din pacate din ce in ce mai putine carti de confirmare se trimit-primesc.
-Bert, YO2ARA cu un aparat digital a fotografiat o parte din cei prezenti.
Cu acest prilej s-a discutat despre necesitatea unei istorii a activitatilor radioamatorilor din Timisoara. YO2IS are deja acoperita o perioada importanta, fiind necesara continuarea si completarea cu date , informatii si fotografii. Cu alte cuvinte samanta a fost semanata! Probabil multi YO2 hami din Timisoara si jud. Timis au ceva de istorisit!
*Legenda-in cazul radioamatorilor din Timisoara este insasi confirmarea activitatilor pe parcursul anilor!
*This image are copyright property and may not be copied or reproduced without permission of the the photographer. (Bert, YO2ARA).
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s